Touhukalenteri 2018

Touhukalenteri 2018

Olemme voiton puolella! Talven selkä on selvästi notkistumassa ja kevät kopistelee tarmokkaasti porstuassa. Ensimmäiset muuttotalitintit ovat saapuneet routaisille rannoillemme ja plaanilla talviuniltaan heränneet ropaajat mittailevat veneitään siihen malliin, että kohta alkaa touhu, tohina ja kiroilu.

Tulevan kesän kisakalenteri näyttää hyvin samalaiselta kuin niin monena suvena aikaisemminkin. Ohjelmasta löytyy viikkokisoja ja hiukan pidempiä tapahtumia. Venekin näyttää aika samalta kuin aikaisemmin. Purjeet ovat iän rispaannuttamat ja muu varustus kirppareilta kerättyä. Onneksi miehistön laatu korvaa kaluston puutteet.

Kalenteri:

Toukokuu

  • viikkokisoja

Kesäkuu

  • viikkokisoja
  • 8.6.2018 Espoo-Suursaari Race, LYS
  • 14.6.2018 Baltic Offshore Week, ORC

Heinäkuu

  • 1.7.2018 Gotland Runt, SRS
  • 6.7.2018 Hangon Regatta, LYS

Elokuu:

  • viikkokisoja
  • 17.8.2018 Helsinki-Tallinna Race, LYS

Syyskuu:

  • viikkokisoja