Vahinkokartoitusta

Repsottavan isopurjeen korjauksen lisäksi pitäisi tuommoinen musta mötikkä löytää, kas kun Suursaari pieksi siitä yhden ”korvakkeen” irti. Harmi vaan, että Selden meni muuttamaan – ihan meiltä kysymättä – noita puomiprofiilejaan joskus 90-luvun alkupuolella ja varaosia näihin muinaisiin tekeleisiin ei saa. Paha tuommoista kevytmetallivalua on mennä korjaamaankaan, ainoa fiksausvaihtoehto lienee sorvata faneerista puuttuva pala, tusshata se sävyyn sopivaksi ja liimata paikoilleen…

Todennäköisesti sokkarengas on ensin lähtenyt irti, jonka jälkeen hommaa koossa pitävä tappi on puoliksi irronnut puuskien paukuttaessa rikiä ja lopulta irtonainen tappi on vääntänyt toisen korvakkeen rikki.

Jos jollain jostain kumman syystä pyörii tuommoinen 128×89 profiiliin sopiva puomin pää nurkissa, niin ostetaan välittömästi pois!