Suursaarelainen

Jumangegga, Suursaaren alustava lähtölista on pullahtanut nettiin ja hämmästykseksemme ORCi3 luokasta löytyy kokonaista kaksi kappaletta Siestaa, yksi helsinkiläinen ja yks Turust. Vihdoin voimme ajaa OD-skabaa Neuvostoliittoon ja takaisin. Niinpalgomiaa!

Parin Siestan lisäksi lähtölistalta löytyvät kisan suurimmat ennakkosuosikit, Tarantella ja Merinna. Voittajakandidaattien joukkoon on myös luettava kovaa kulkevat Infernot Donna, Solveig ja Valpuri, semminkin kun rantahuhut väittävät inffareiden hioneen hurjaa kevätkuntoaan salaisella harjoitusleirillä. Tuommoinen treenaaminen kyllä lähentelee jo dopingia, eikös kilpapurjehdussäännöissäkin kielletä harjoittelu.

Tulosluetteloa povatessa ei sovi myöskään unohtaa aina yllätysvalmiita, monivuotisia Suursaari-kisailijoita Tiarea ja Minnamaria. Kisan mustina hevosina matkalle laukkaavat Pogo ja kovan tuulen erikoisvene Caramba.

Ryhmä Lown tavoite on viimevuotisen kahdeksannen sijan parantaminen. Vaikeaa se tulee olemaan, mutta entisen karpaasin sanoin: ”Myö tehhää oma suoritus ja kahtotaan mihi se riittää”. Maalissa voi sitten syytellä pito- tai luistovoiteita kelistä riippuen.

Hyvää kisaa kaikille osallistujille!

http://www.kilpapurjehtijat.com/volvosuursaarirace.fi/ALUST_ESSRLUOK_10.pdf